27.11.2012

Punjabilainen kaali

Ohje täältä.

400g valkokaalia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 cm pätkä inkivääriä
1 rkl sinapinsiemeniä
1 rkl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)
1 rkl jauhettua korianteria
1 tl kurkumaa
1 tl pippuria
2-4 tl ruokosokeria
2 rkl voita
2 rkl ruokaöljyä

Leikkaa kaali hiuksen ohueksi pätkäksi.

Hienonna myös sipuli, valkosipuli ja inkivääri pieneksi. Laita isolle pannulle reippaasti voita ja öljyä ja laita nämä siihen tirisemään. Kun sipuli pehmenee laita mausteet (sokeria lukuunottamatta) kyytiin. Paista hetki niin mausteet alkavat luovuttaa aromia.

Lisää viimeisenä kaali, pyörittele masalassa hetki ja lisää sitten vettä niin että kaali juuri ja juuri peittyy. Mausta sokerilla. Kiehuta niin kauan että vesi on häipynyt ja kaali on pehmeää. Maista, pitää olla hiukan makeaa. Lisää sokeria jos tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti