2.5.2013

Mansikkamisu

Ohje Dansukkerilta.

6 annosta


2 ½ dl vahvaa kahvijuomaa
½ dl mantelilikööriä tai muutama tippa manteliaromia
2 ½ dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 1 dl Dansukker Mansikanmakuista Tomusokeria tai maun mukaan
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
2–3 dl mansikoita paloiteltuna

Pinnalle
mansikoita
Dansukker Tomusokeria
koristerakeita

Sekoita vahvan kahvin joukkoon mantelilikööri. Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, mansikanmakuinen tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku. Käännä savoiardikeksit kahvilikööriseoksessa. Laita puolet kekseistä reunalliseen vuokaan vieretysten. Jaa päälle puolet vaahdosta. Ripottele pinnalle mansikkalohkoja tai -viipaleita. Nosta päälle loput kostutetut keksit ja levitä pinnalle loppu vaahto. Koristele mansikoilla. Ripauta pinnalle hieman tomusokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti