27.5.2013

Seesamikana

Ohje täältä.

1 rasia broilerin rintafileitä

Marinadi:
4 rkl soijaa
4 rkl sitruuna- tai limemehua
2 rkl seesamiöljyä
1 rkl (ruokokide) sokeria
1 rkl hunajaa
4 rkl ananas- tai omenamehua
2 valkosipulinkynttä

Muuta:
seesaminsiemeniä
kevätsipulia

Leikkele fileet reiluiksi paloiksi. Marinoi tunti. Kuumenna pannu ja paista kanat, varo etteivät pala koska marinadissa on niin paljon sokeria. Ota kanat pannulta (vaikka eivät vielä ole kypsiä), pese pannu tarvittaessa ja kaada marinadi pannulle. Keittele kokoon ihan reilusti, ja lisää sitten kanat, seesaminsiemenet ja kevätsipulit. Tarkista lopuksi isoimmasta kananpalasta onko kypsä ja nosta pannu pois liedeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti