19.6.2013

Raparperipannukakku

Ohje Olgan -blogista.

9 dl maitoa
2 kananmunaa
½ tl suolaa
3 rkl intiaanisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
5 dl vaaleita, puolikarkeita spelttijauhoja (tai vehnäj.)
½ dl rypsiöljyä
1 rkl voita
1 raparperin varsi
6 vaahtokarkkia (jätin pois)

Sekoita kananamunat maitoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi öljy.
Kuori raparperin varsi. Siivuta se pitkittäin ohuiksi suikaleiksi. Pieni vaahtokarkit käsin neljään osaan.

Levittele uunipellin leivinpaperille voita pieninä nokereina. Kaada taikina uuninpellille voinokareiden päälle.  Levittele takinan päälle raparperisiivuja ja niiden väliin vaahtokarkkeja. Paista 200°c 25-30 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti