7.4.2014

Marianne-juustokakku

Ohje Fazerilta.

Pohja
175 g Fazer Marianne keksejä
35 g voita sulatettuna

Täyte
4 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa esim. Philadelphia
4 dl maustamatonta maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
2 dl  kuohukermaa
1 pss Marianne Crush -rouhetta (150 g pussi)

Koristeluun
50 g Fazer Lemon leivontasuklaata valkoinen

Murskaa Marianne-keksit jauheeksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 23 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Sekoita juusto, rahka ja vaniljasokeri. Kuumenna ½ dl kermaa ja liota pehmenneet liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Vaahdota loppu kerma. Sekoita se yhdessä Marianne crush –rouheen kanssa seokseen. Kaada  täyte keksipohjan päälle.

Hyydytä kakkua jääkaapissa 4-6 tuntia. Koristele pinta rouhitulla valkosuklaalla tai kekseillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti