7.4.2014

Tomaattinen makkarakastike

Resepti täältä.

400 g lenkkimakkaraa
1 kpl sipulia
1 rkl ruokaöljyä
500 g paseerattua tomaattia
1 kpl lihaliemikuutiota
1/2 tl pippurisekoitusta
1 tl sokeria
1/2 rkl oreganoa
2 dl ruokakermaa

Kuutioi makkara. Hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla. Lisää pannulle makkarapalat ja sipulisilppu. Ruskista kevyesti.

Lisää pannulle paseerattu tomaatti ja tarvittaessa vähän vettä. Murenna joukkoon lihaliemikuutiot ja lisää mausteet. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää ruokakerma. Kuumenna ja tarkista maku.

Tarjoa tomaattinen makkarakastike kuorineen keitettyjen perunoiden ja raastesalaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti