22.9.2016

Nyhtökaura-kookoscurry

Ohje K-Ruoka.

1rs(250 g) Gold&Green nyhtökauraa, nude
2rkl öljyä
1(100 g) sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2tl currya
1/2(200 g) parsakaalia (käytin pakastekukkakaalia)
100g Pirkka ohuita vihreitä papuja (jätin pois)
1/2 paprika
1tlk(400 ml) Pirkka kookosmaitoa
3/4tl suolaa
korianteria hienonnettuna

Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli ja paprika. Kuullota niitä ja currya öljyssä pannulla. Irrottele parsakaalin kukinnot sopiviksi suupaloiksi ja kuutioi varsi pieniksi kuutioiksi. Lisää parsakaalit, pavut ja kookosmaito pannulle. Mausta suolalla ja hauduta, kunnes parsakaalit ovat lähes kypsiä.

Lisää nyhtökaura kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä pari minuuttia. Ohenna kastiketta hieman vedellä, mikäli se on liian sakeaa. Tarjoa kookoscurry esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti