17.9.2016

Omenapalamarmeladi

Ohje Dansukker

1 kg omenakuutioita
n. 1 dl vettä
(jauhettua kanelia tai inkivääriä)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria


Pane omenakuutiot ja vesi kattilaan. Keitä puolikypsiksi (noin 5 minuuttia). Tarvittava vesimäärä riippuu omenalajikkeesta, lisää vettä tarvittaessa keittämisen aikana. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Tarjoa esimerkiksi ohukaisten, paahtoleivän tai jälkiruokien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti