21.12.2018

Leipäjuustoa tomaatti-kermakastikkeessa Paneer koseli

Nam! Ohje Soppa365.

Cashew-maito

 1 dl cashewpähkinöitä
 2 dl vettä

Kastike
 2 valkosipulinkynttä
 2 rkl voita
 1 rkl inkivääriä raasteena
 1/2 tl kanelia
 1/2 tl jauhettua neilikkaa
 1 tl garam masalaa
 2 rkl tomaattipyreetä
 400 g tomaattimurskaa
 1 dl kuohukermaa
 1/2-1 tl suolaa
 1 tl hunajaa

Lisäksi
 300 g leipäjuustoa

Laita cashewpähkinät veteen likoamaan kastikkeen valmistumisen ajaksi. Hienonna  valkosipulinkynnet ja paista kaksi minuuttia voissa paistinpannulla. Lisää inkivääri, mausteet ja tomaattipyree ja jatka paistamista kaksi minuuttia. Lisää tomaattimurska ja anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

Aja cashewpähkinät liotusvesineen tasaiseksi joko blenderillä tai sauvasekoittimella. Lisää syntynyt cashewmaito ja kuohukerma pannulle. Anna kiehahtaa. Mausta kastike suolalla ja hunajalla.
Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja lisää paistinpannulle. Kuumenna kastiketta vielä noin 30 sekuntia niin, että leipäjuusto kuumenee mutta ei sula. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti