Ohje täältä.
3 dl suolasieniä
1 punasipuli (säästä hieman koristeluun)
1 dl kuohukermaa
1 dl smetanaa
mustapippuria
2 tl sitruunamehua
Koristeluun
1 rkl ruohosipulia hienonnettua
Liota sieniä kylmässä vedessä pari tuntia. Vaihda vesi välillä, jos sienet ovat hyvin suolaisia. Testaa sopiva suolaisuus maistamalla. Puserra sienet kuiviksi ja hienonna pieneksi silpuksi veitsellä.
Kuori ja hienonna sipuli. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Yhdistä kaikki sienisalaatin raaka-aineet. Anna makujen tasaantua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia. Siirrä sienisalaatti tarjoiluastiaan ja koristele tuoreella ruohosipulilla ja hienonnetulla punasipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti