12.4.2020

Palermon pasta

Arkihyvää Valiolta.

350 g broilerin fileesuikaleita
1 rkl Valio voita
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2 valkosipulin kynttä
250 g pastaa
1 prk (3 dl) Valio kermaista currykastiketta + 1 dl vettä
1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
1 rkl tuoretta rakuunaa

Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun  Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa. Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti