4.12.2012

Fresita-mojito

Ohje täältä.

1 kokonainen lime
4 tl ruokosokeria
pari oksaa minttua
3 cl vaaleaa rommia
(soodaa/vissyä)
jääpaloja
Fresitaa

Halkaise lime puoliksi ja purista sen mehu korkeaan lasiin. Paras väline tähän hommaan on
erityinen sitruspuserrin, jotta saat kaiken mehun talteen. Lisää neljä teelusikallista ruokosokeria.

Nypi noin kymmenen mintunlehteä lasiin, säästä yksi tupsu koristeeksi. TÄRKEÄÄ: älä nuiji
mintunlehtiä hengiltä! Kevyt pyöräyttely nuijan kanssa riittää, minttua ei tarvitse eliminoida kitkeräksi sohjoksi.

 Lisää kolme senttilitraa rommia ja jos haluat, vähän soodavettä. Pyöräytä lusikalla juomat
sekaisin, lisää jääpalat ja pidennä mojito varovasti Fresitalla.

Kruunaa ihana drinkki tupsulla minttua. Avaa sen aromit läpsimällä minttutupsua pari kertaa
voimakkaasti kämmenselkään. Jos tuntuu typerältä, haista minttua ennen ja jälkeen läpsinnän: huomaat eron!

2 kommenttia:

  1. Heippa Kirsi! Huomasin, että olet löytänyt reseptin blogistani. Olisi kiva, jos mainitsisit lähteen seuraavalla kerralla :) Ihania ohjeita sinulla täällä! Iloisin terkuin, Mirva

    http://www.elle.fi/blogit/mirvas-fresitime/fresita-mojito

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Pahoittelen, että alkuperäisen ohjeen lähde jäi mainitsematta. Nyt se on kuitenkin lisätty.

    Kiitos vielä herkullisesta ohjeesta! Ja muistutuksesta, täytyykin taas tehdä näitä vaikka vappuna.. :)

    VastaaPoista