4.12.2012

Moskovan pata

Ohje otettu Pastanjauhajilta (ja postauksen kommenttiboxista). Tämä oli TODELLA hyvää! En itse ole mikään Aura-fani, mutta tässä se ei maistunut ollenkaan liikaa. Nam!

suolakurkkuja (venäläistä mallia, itsellä tosin ihan tavallista)
sisäpaistia 1 kg (käytin n. 700g)
sipuli
valkosipuli (käytin 3 kynttä)
smetanaa 1 prk
aurajuustoa (maun mukaan vähän yli puoli pkt)
cayennepippuria
hunajaa
ja omat lisäykseni:
mustapippuria, hiven timjamia
2 porkkanaa
paketti pekonia

- kuullota sipulit voissa
- lisää pippurit
- lisää hunajaa
- lisää suolakurkut
- herättele hetki
- siirrä syrjään
- ruskista pilkottu pekoni padassa
- ruskista liha pienissä erissä ja pistä pataan (mausta suolalla ja pippurilla)
- kun kaikki liha on ruskistettu niin vehnäjauhoja päälle 1 - 2 lusikkaa
- voimakasta lihalientä päälle
- kiehauta
- sulata smetana joukkoon
- sulata sinihomejuusto pienissä erissä joukkoon
- lisää viipaloidut porkkanat pataan
- 2 h uunissa 160 C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti