4.12.2012

Katkarapu-avokadopasta

2 valkosipulinkynttä
1 kuivattu chilipalko hienonnettuna
1limetin puristettu mehu ja vähän raastettua kuorta
ruohosiplia
mustapippurirouhetta, inkivääriä jauhettuna, suolaa
2 kypsää avokadoa
½ dl laadukasta oliiviöljyä
thaibasilikaa
minttua
180g katkarapuja
kermaa
raastettua parmesaanijuustoa
pastaa

Keitä pasta. Sekoita kuutioidut avokadot, hienonnettu valkosipuli, ruohosipuli, yrtit, öljy, chili ja mausteet keskenään. Raasta sekaan limen kuorta ja purista mehut mukaan. Mausta.

Kypsennä katkaravut kermatilkassa, sekoita valmiin valutetun pastan joukkoon (heita avokadotahnan sekaan vajaa desi pastan keitinvettä). Lisää sekaan avokadomössö ja raasta mukaan parmesaania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti