21.3.2013

Ihan tavalliset täytetyt cannelonit

12 kpl Canneloni pastaa
400 g naudan paistijauhelihaa (10 %)
1 sipuli
1 porkkana raastettuna
1 rkl öljyä
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 dl ruokakermaa (15 %)
2 dl juustoraastetta
3 rkl sulatejuustoa
Suolaa, valko- ja mustapippuria,  paprikaa, worchesterkastiketta, savuchiliä...

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuullota sipulit tilkassa öljyä ja paista jauheliha. Mausta mielesi mukaan. Lisää joukkoon raastettu porkkana. Sekoita sekaan puolet tomaattimurskasta ja sulata joukkoon sulatejuustoa.

Täytä cannelonit ja asettele öljyttyyn vuokaan. Kaada päälle  loput tomaattimurkasta, kerma ja lopuksi päälle juustoraaste. Kypsennä uunissa 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti