21.3.2013

Skottimunat siskonmakkarasta

Ohje täältä
500g siskonmakkaraa
5 kovaksi keitettyä kananmunaa (laitoin 4 ja käytin ne puolikkaina)
0,5dl korppujauhoja)

panerointiin:
1dl korppujauhoja (1 tl oreganoa tai muuta yrttiä)

Purista siskonmakkara kulhoon. Sekoita joukkoon korppujauho. Kuori kananmunat. Varaa pieneen lasiin kylmää vettä, jolla voit kostuttaa käsiäsi pyöritellessäsi kananmunien ympärille siskonmakkarataikinaa. Laita valmiiksi pyöritellyt skottimunat leivinpaperin päälle odottamaan. Kun olet saanut skottimunat valmiiksi, pyörittele niitä varovasti korppujauhoissa ja asettele takaisin leivinpaperin päälle. Paista pannulla skottimuniin kaunis pinta ja siirrä ne takaisin leivinpaperille. Laita skottimunat 200 asteiseen uuniin 10 minuutin ajaksi, kunnes ne ovat kypsiä.

1 kommentti:

  1. I'm not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.

    My web site - Cooking Simple Vegetables

    VastaaPoista