22.9.2015

Kalatacot (kanasta)

Ohje K-ruoka.

150 g punakaalia
1 rkl limetinmehua
1/4 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1 (250 g) avokado
1 prk (200 g) laktoositonta kermaviiliä 10%
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl suolaa
1/2 (30 g) pientä punasipulia
500 g vaaleaa kalaa fileenä (esim. siika, ahven, kuha) käytin kanaa
voita paistamiseen
suolaa ja mustapippuria
6 (täysjuvä)vehnätortillaa
1 prk (160 g) salattijuustokuutioita, chili
1/2 ruukkua tuoretta korianteria

1. Raasta punakaali juustohöylällä. Mausta limetinmehulla, suolalla ja sokerilla. Anna tekeytyä hetki.
2. Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kuoresta. Soseuta avokado ja sekoita kermaviilin kanssa. Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja suolalla. Hienonna kuorittu punasipuli.
3. Paloittele kalat reiluiksi paloiksi ja paista kalat rasvassa kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Lämmitä vehnätortillat uunissa. Täytä tortillat murennetuilla salaattijuustokuutioilla, kaalilla, punasipulilla, kastikkeella ja kalalla. Lisää pinnalle tuoretta korianteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti