29.9.2015

Puolukkapiirakka

Ohje Arlalta. Oikaisin ja käytin valmista piirakkataikinaa, hyvää tuli niinkin.

Pohja
Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina

Täyte
200 g kermaviiliä
1 kananmuna
1⁄2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
dl tuoreita puolukoita

Tarjoiluun
vaniljakastiketta

Levitä sulanut taikina voideltuun piirakkavuokaan. Ripottele päälle noin 1,5 dl puolukoista.

Sekoita täytteen aineet keskenään tasaiseksi. Kaada täyte pohjan ja puolukoiden päälle. Ripottele loput puolukoista piirakan päälle. Paista puolukkapiirakkaa 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia (kunnes täyte on hyytynyt). Tarjoile piirakka vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti