17.9.2015

Tonnikala-spagettivuoka

Ohje Yhteishyvästä talteen, oli ihan ookoo arkiruoka.

250 g spagettia
1 prk tonnikalaa öljyssä (laitoin 2prk)
1 prk (400 g) basilika-tomaattikastiketta
2 dl juustoraastetta
1 tl oreganoa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
6 - 8 kirsikkatomaattia
(Lisäsin sekaan myös munakoisoa kuutioituna)

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä puolet spagetista pienen uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala ja puolet kastikkeesta ja juustoraasteesta. Ripottele päälle oreganoa ja pippuria. Lisää toinen kerros spagettia, kastiketta ja juustoa. Pane pinnalle puolitetut tomaatit. Mausta. Lisää halutessasi vuoan pinnalle öljytilkassa pyöräytettyjä lehtikaalin palasia. Ne rapeutuvat uunissa. Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti