9.10.2013

Chilin, valkosipulin ja persiljanmakuinen spaghetti

Ohje täältä.

500 g spaghettia
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 nippu lehtipersiljaa
1 dl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
(heitin pannulle myös muutaman puolitetun kirsikkatomaatin)

Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
Viipaloi valkosipulinkynnet ja chili ohuelti. Kuumenna paistinpannussa puolet oliiviöljystä ja kuullota valkosipuli- ja chilisilppu siinä. Kaada spaghettin joukkoon. Sekoita hyvin ja kääntele mukaan hienonnettu persilja ja suola. Tiputtele päälle oliiviöljyä ja kieräytä muutama kierros mustapippuria myllystä. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti