31.10.2013

Mie Goreng eli paistettu nuudeli

Ohje täältä.

200 g munanuudelia
2 rkl öljyä
300 g katkarapuja
pätkä purjoa pilkottuna
1 porkkana suikaloituna
1 ps (50 g) Mie Goreng tahnaa
2 rkl Ketjap Manista eli makeaa soijakastiketta

Lisäksi
Sambal Oelek chilitahnaa
paahdettua sipulia

Laita nuudelikerät kulhoon ja kaada niiden päälle kiehuvaa vettä, niin että nuudelit peittyvät.

Kuumenna öljy wokissa ja kypsennä siinä lihasuikaleet. Lisää pannuun kasvikset, kypsennä sekoitellen vielä muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon Mie Goreng tahna. Lisää valutetut ja huuhdellut nuudelit. Mausta makealla soijakastikkeella, sekoita ja tarjoa heti. Tarjoa ruoan kanssa sambal oelekia ja paahdettua sipulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti