31.10.2013

Tomaatti-linssikeitto

Ohje Ruokalasta.

2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
12 dl kasvislientä
4 dl tomaattimurskaa
1 dl punaisia linssejä
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 dl kermaa
2 rkl sitruunamehua
mustapippurirouhetta

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti.

Lisää tomaattipyree, kasvisliemi, tomaattimurska ja linssit. Valuta aurinkokuivatut tomaatit öljystä ja lisää joukkoon. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä. Soseuta keitto. Lisää kerma ja sitruunamehu. Mausta mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti