11.10.2013

Seesamkuorrutettua kuhaa

Ohje kirjasta "Nuotallinen kalaherkkuja"

4 kuhafileetä (á 200g)
2 limettiä
1 mieto chili
2 rkl soijakastiketta
suolaa, mustapippuria myllystä
1 dl vaaleita seesaminsiemeniä
1 ruukku tuoretta korianteria
voita, rypsiöljyä

Sekoita kulhossa raastettu limen kuori, limetin mehu, soija ja pienekis hienonnettu chili. Lisää kalafileet ja anna maustua noin 10 minuuttia.

Kääntele kuhafileet seesaminsiemenissä. Nosta kalapalat kuumennetulle paistinpannulle, jossa on voita ja rypsiöljyä. Paista kalaa 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Varo, etteivät seesaminsiemenet pääse palamaan paistettaessa. Mausta kypsät kalapalat mustapippurilla ja suolalla, mutta muista, että marinadinkin soija on suolaista.

Hienonna pinnalle korianteria ja tarjoa välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti