18.12.2014

Kirsin Kini

Ei oma ohje, vaan bongattu täältä.

5 dl maustamatonta, kirkasta viinaa / vodkaa (halpa kelpaa)
2 rkl katajanmarjoja
0,5 tl korianterinsiemeniä
1 tl kamomillaa (teepaketista, jossa oli 100 % kamomillaa)
0,5 tl laventelia (kuivattua)
1-2 kardemumman siemenkotaa (laitoin hyppysellisen kardemumman siemeniä)
1 laakerinlehti
4 maustepippuria
2 x 10 cm:n palaa greipin kuorta (ei valkoista osaa, myös verigreippi käy)

Voit käyttää valmistusastiana lasipurkkia tai pulloa. Laita ensimmäisenä viinan joukkoon katajanmarjat ja anna maustua 12 tuntia.

Lisää seuraavaksi kaikki muut aineet ja ravista hyvin. Anna maustua 36 tuntia. Tämän jälkeen siivilöi gini harson tai kahvisuodattimen läpi (me käytimme jälkimmäistä) lasipulloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti