15.12.2014

Lindströminpihvit

Ohje täältä.

500 g paistijauhelihaa
300 g keitettyjä punajuuria
1 rkl punaviinietikkaa
2 dl vettä
1 tl suolaa
2 tl sokeria
1 dl korppujauhoja
1 sipuli
 öljyä paistamiseen
 valkopippuria
1 tl suolaa
2 munaa

Kuori ja raasta punajuuret. Mittaa kattilaan punajuuriraaste, etikka, sokeri ja suola. Keitä viitisen minuuttia, kunnes punajuuriraaste pehmenee. Kaada jäähtynyt punajuuriseos kulhoon, lisää joukkoon korppujauhot ja anna niiden turvota kymmenisen minuuttia. Silppua sipuli, kuullota öljytilkassa kattilassa ja lisää joukkoon. Sekoita muut ainekset punajuuriseokseen ja muovaa mureketaikina pihveiksi. Paista pannulla tai 225-asteisessa uunissa kypsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti