4.2.2019

Vegaaniset pinaattiletut

Ihania ja niin helppoja! Ohje Chocochili
neljälle

150 g pakastepinaattia
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1/4 – 0,5 tl suolaa
4,5 dl soija- tai kauramaitoa
2 tl rypsiöljyä + öljyä paistamiseen
puolukkahilloa tarjoiluun

Sulata pinaatti esimerkiksi mikrossa. Sekoita yhteen jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola.
Lisää soijamaito ja öljy sekä pinaatti. Sekoita huolellisesti. Anna taikinan vetäytyä noin 15 minuuttia.

Kuumenna lettupannu ja lisää pannulle öljyä. Kaada lettupannun koloihin taikinaa ja paista melko kuumalla pannulla kunnes pinta on hyytynyt. Käännä letut ja paista vielä tovi toiselta puolelta.
Tarjoa pinaattiletut puolukkahillon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti