26.6.2017

Nigellan couscous-halloumisalaatti

Ohje Soppa365.

 2 dl couscousia
 1-2 tl savupaprikaa (valitse tulisuusaste sietokyvyn mukaan)
 2 dl kasvislientä
 1 pkt halloumia
 15 kirsikkatomaattia
 1 pieni sipuli
 persiljaa
 oliiviöljyä
 limen mehua

Mittaa cousous kulhoon. Sekoita kuiviin ryyneihin savupaprikajauhe. (Ja ripaus suolaa, jos turvotat ryynit kasvisliemen sijaan vedessä.). Kuumenna kasvisliemi (tai vastaava vesimäärä vedenkeittimessä). Kaada couscousin sekaan, sekoita ja peitä kelmulla. Anna turvota 10-15 minuuttia. Kuutioi tai viipaloi halloumi. Paista juusto ruskeaksi oliiviöljyssä. Kuutioi sipuli, puolita kirsikkatomaatit ja silppua persilja. Pöyhi kypsä couscous haarukalla irtonaiseksi. Lisää ruskistetut halloumikuutiot, sipulit, tomaatit ja persilja. Valuta päälle oliiviöljyä ja limen mehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti