10.6.2017

Varhaiskaali-broileriwokki

Ohje Valiolta.

400 g broilerin rintafileetä
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
½  tl suolaa
1 nippu (200 g) kesäsipulia
1 (130 g) porkkana
400 g varhaiskaalia
¾ dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 dl Valio omenatäysmehua
2 - 3 rkl fariinisokeria
2  rkl makeaa soijakastiketta , esim. Kikkoman
1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa
1 dl persiljaa tai kynteliä

Leikkaa broilerin fileet pieniksi suikaleiksi. Ruskista ne Oivariini rasvassa paistokasarissa. Jos fileet ovat suolaamattomia, ripota pintaan suola. Lisää pannulle hienonnetut sipulit. Säästä halutessasi osa varsista koristeluun. Kuullota. Lisää karkeaksi raastettu porkkana sekä suikaloitu kaali. Lisää viinietikka ja omenatäysmehu. Sekoittele ja anna kypsyä kannen alla. Mausta. Lisää lopuksi tuorejuusto. Viimeistele hienonnetulla yrtillä. Tarjoa jasmiiniriisin tai keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti