10.6.2017

Tomaatti-Halloumiwrapit

Ohje täältä.

4 kpl
350 g Pirkka Makea grillitomaatti
1 punasipuli
25 g Pirkka Parhaat halloumijuusto
65 g Pirkka Luomu babypinaatti
4 pehmeää täysjyvävehnätortillaa
2 avokadoa
½- 1 limen mehu
½ dl silputtua basilikaa
½ dl silputtua lehtipersiljaa
½ dl silputtua korianteria
½ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
mustapippuria

Avaa tomaattipakkaus ja huuhdo tomaatit terttuineen. Laita takaisin pakkauksen foliovuokaan. Kuori ja suikaloi punasipuli ja laita vuokaan tomaattien kanssa. Kaada päälle tomaattipakkauksessa mukana tullut oliiviöljy ja mausteseos. Grillaa joko grillissä tai uunissa 200° C n. 15 -20 minuuttia. Irrota kypsät tomaatit tertusta kevyesti tökkimällä ja heitä oksa pois.

Puolita avokadot ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lisää limen mehua, suolaa ja pippuria maun mukaan sekä tuoreet silputut yrtit ja oliiviöljy. Muusaa haarukalla karkeaksi tahnaksi.

Leikkaa halloumi juusto 6 palaksi. Öljyä palat kevyesti ja grillaa niihin vauhtiraidat molemmin puolen joko grillissä tai parilapannulla. Puolita palat.

Lämmitä tortillat nopeasti pinossa käännellen kuivalla pannulla tai grillissä. Ole nopea, haluat pehmeän helposti rullattavan tortillan. Jaa grillatut tomaatit ja sipuli tortilloille. Laita kullekin tortillalle 3 palaa halloumia, reilusti pinaattia ja yrttistä avokadotahnaa. Kääri rullalle ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti